Een toernooi met traditie in het Westland

Aanstaande vrijdag, 28 augustus, start het 67ste Druivenschaaktoernooi in het Westland. Geweldig zulke toernooien met een lange traditie. Na 34 jaar in de Kandelaar in Naaldwijk te hebben gespeeld is het toernooi sinds vorig jaar weer terug in ’s-Gravenzande. De Kiem is een prachtige locatie om zo’n uniek toernooi te organiseren. Naast senioren zijn ook junioren van harte welkom. En natuurlijk naast heren en jongens ook dames en meisjes! Waar vind je zo’n mooi toernooi waar een dame de wedstrijdleider is?

Het druivenschaaktoernooi heeft een regionale uitstraling met deelnemers uit de drie regionale bonden die Zuid-Holland (nog) kent, de HSB, de LeisB en de RSB. En soms komen deelnemers van (ver) daarbuiten.

De belangstelling is jaarlijks groot en verwacht wordt dat de organisatie ook dit jaar weer m meer dan honderd deelnemers mag verwelkomen. Want niemand wil toch die lekkere druiven en mooie chrysanten missen. Laat staan het gezellige schaaksamenzijn met de vele mooie prijzen, zowel individuele prijzen als teamprijzen.

Natuurlijk wil je nog meedoen. Maar geef je dan snel op bij Sandra van den Berg (wedstrijdleider) want Sandra is onverbiddelijk en sluit de inschrijving op woensdag 26 augustus om 24.00 uur.

Bijgaand voor het gemak het programmaboekje en kijk anders ook even op de toernooisite waar ook alle informatie is te vinden.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.