Foto's Kroeg en Lopertoernooi Leiden (met namen!)

Met grote overmacht hebben Jan Smeets en Wouter Spoelman het 8e Kroeg en Loper toernooi gewonnen. Met 13.5 uit 14 bleven zij de nummers 2 en 3 maar liefst 2.5 punt voor. Na 5 ronden ging het duo Jan- Willem de Jong en Edwin van Haastert met 100% aan kop. Smeets en Spoelman hadden in ronde 2 een half punt laten liggen tegen Rob Schoorl/Nick Schilder. In de 6e ronde wonnen Smeets/Spoelman echter met 2-0 van De Jong/Van Haastert en dezelfde score kwam tot stand in de laatste ronde tegen Kuipers/Colijn. Gedeeld 2e en 3e werden De Jong/Van Haastert en het verrassend goed presterende tweetal Keetman/Van Liempt.

Meer hier…

RenĂ© Olthof heeft foto’s gemaakt, daarvan een selectie.

Muhren em Muhren

Van Liempt en Keetman

40% van LSG 1
Geragoussian
Pruijssers

Spoelman en Smeets

Van Blitterswijk en Jap Tjoen San
7 uit 7 voor Van Liempt

De Nederlands Kampioene

De winnaars

Gedeeld tweede en derde
Nog een prijswinnaar

Van der Werf en Corstjens

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.