SNEL S( C) HAKEN TEGEN DE BEER OP HSB GRAND PRIX 6 SEPTEMBER 13.00 uur

Op 6 september 2015 is er weer het HSB GRAND PRIX in de Kameleon in Den Haag

GRAND PRIX: SNELSCHAKEN TEGEN DE BEER

Voor alle kids jong en oud binnen en buiten de regio

weer het 1e Grand Prix Schaken van de HSB

Spannende partijen in groepjes van ongeveer gelijke sterkte en met heel veel prijzen , waar je met al je schaakvrienden , klasgenoten , coaches , ouders en anderen naar toe kan gaan.

Iedereen komt nu toch ook weer ?

Ik heb er jarenlang zelf aan meegedaan ,maar nu zijn het zelfs al 150 deelnemers. Wie weet heeft de organisatie nu wel een prijs voor de 200e ste deelnemer.

In ieder geval kan elke jeugdschaker gratis een snelschaakpartijtje van mij proberen te winnen met natuurlijk een prijsje. Jullie 5 minuten en ik 1 minuut , dat wordt zweten voor mij .

Sterke jeugdspelers en volwassenen / begeleiders en schakende ouders maken we het wat lastiger , ik krijg dan 2 minuten .

Wie durft !

Daag de Beer dan uit en vind je dat jullie begeleiders of ouders ook eens mogen bewijzen wat ze kunnen geef ze dan op voor een snelschaakpartijtje tegen de Beer

Volwassenen, die de uitdaging van een Snelschaakpartij met mij willen aangaan kunnen middels een kleine bijdrage mij steunen voor de EK uitzending naar Kroatie , wat vanaf 20 September tot 1 Oktober zal plaatsvinden in Porec.

Kijk op mijn Talentboekpagina

Het HSB GRAND PRIX vindt plaats :

Zondag 6 September 13.00 uur in de Sporthal De Kameleon, Veldzicht 20, 2543 RT Den Haag.

Inschrijven vanaf 12.30 tot 13.00 uur.

Inschrijving bij voorkeur per mail naar: Klik hier

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.