Open Jeugdkampioenschap van Gouda 2015 weer een groot succes

Ook dit jaar waren er weer jeugdschakers uit het hele land naar Gouda afgereisd om deel te nemen aan het Open Jeugdkampioenschap van Gouda. De trend van de laatste jaren werd doorgezet dat de gemiddelde leeftijd van de deelnemers steeds lager wordt. Dat uitte zich o.a. in een groot aantal deelnemers in de jongste categorie (categroie FGH, leeftijd t/m 9 jaar). In alle leeftijdscategorieën werd weer enthousiast en soms zelfs fanatiek gestreden om de prijzen. Dit jaar waren er naast de drie prijzen voor de hoogstgeëindigden per groep ook prijzen voor de beste meisjes in elke categorie. Omdat in sommige groepen meisjes bij de eerste drie plaatsen eindigden gingen sommige meisjes er daardoor met twee prijzen vandoor. Voor de niet-prijswinnaars was er een vaantje ter herinnering, plus de belofte dat Messemaker ook volgend jaar dit toernooi weer zal organsiren.

Bezoek de website voor foto’s en uitslagen & standen.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.