Even doorklikken!

Omdat gebleken is dat het doorklikken naar de diverse series op Schaaksite erg op prijs wordt gesteld hebben we hieronder een categorisatie samengesteld van deze series met alle links er naartoe. Veel plezier bij het doorklikken!

 

 

Logo
Overzicht
Auteur(s)

Eindspelfinesses

Twan Burg & Herman Grooten
Herman Grooten
Herman Grooten

Schaakstrategie

Herman Grooten

Begrijp wat u doet

Herman Grooten
Huub van Dongen
Herman Grooten
Herman Grooten
Leren combineren Herman Grooten
Juweeltjes Herman Grooten

 

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportco├Ârdinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.