Schakers.info wint NK Bedrijvenschaak

Den Haag – Zo’n 280 schakers van gerenommeerde bedrijven, organisaties en ministeries gingen zaterdag 3 oktober tijdens het Bedrijvenschaak met elkaar de strijd aan. Werknemers Van Albert Heijn tot het UWV, van De Nationale Politie tot het CBS speelden in teamverband 7 ronden.

De organisatie was in handen van het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. Het toernooi werd gehouden in de hal van de Haagse Hogeschool. Naast veel club- en huisschakers uit het hele land waren er ook verschillende grootmeesters van de partij, zoals John van der Wiel en Robin Swinkels.

Op de eerste plaats eindigde het team van Schakers.info. Tweede en derde werden respectievelijk de teams van de SVB en de Belastingdienst.

Meer info over het NK Bedrijvenschaak: nkb.schaakcombinatiehtv.nl/nl

4 Comments

 1. Avatar
  meijgia oktober 07, 2015

  Wanneer kunnen we bijdragen van de hand van John van der Wiel aan schaaksite.nl tegemoet zien?

 2. Avatar
  Dimitri oktober 07, 2015

  Van der Wiel is geen medewerker van Schaaksite, maar het staat iedereen vrij om iets op Schaaksite te publiceren.

 3. Avatar
  meijgia oktober 14, 2015

  Dimitri, In de jaren dat ik meespeelde aan het NK Bedrijvenschaak was medewerker zijn van het bedrijf, in mijn geval KPN, verplicht. John kan hier natuurlijk wat schaaksite.nl betreft gemakkelijk een mouw aanpassen, Hans.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.