Vrolijke bijkomstigheden van een schaaktoernooi

Vrolijke bijkomstigheden van een schaaktoernooi Dankzij de ongebreidelde, eigenlijk typisch Wijk aan Zeese, creatieve en praktische inbreng van Ella de Jong (AlaElla) en Jan van der Land (Wijk aan Zee Cultural Village) worden er nog wat vrolijke bijkomstigheden aan het Cultural Village Schaaktoernooi toegevoegd. Als eerste valt te vermelden dat op vrijdag 20 november om 19.30 uur onze cineast Jan van der Land in Café de Zon de door hem gemaakte documentaire “Wijk aan Zee, Schaakdorp van de Wereld” zal vertonen. Het bekijken meer dan waard! Verder zal op de rustdag van het toernooi, zaterdag 21 november, in Café de Zon een schaaksimultaan worden gehouden. Eén van de deelnemers aan het toernooi, IM Robert Ris, durft het aan om tegen een gemêleerde groep scholieren aan te treden. Wij wensen hem sterkte… Het belooft een waar spektakel te worden, van 14.00 tot ca. 16.30 uur kunt u dit in Café de Zon meebeleven!

Lees verder (pdf)

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.