Partijen En Passant-Utrecht7½-2½

4 Comments

 1. Avatar
  Hendrikom oktober 11, 2015

  Even ter toelichting: Beekman pakte na enig moment nadenken mijn paard van e4 op en gaf het direct op.

 2. Avatar
  Aard oktober 11, 2015

  Ja, nu je het zegt: ik heb daar in het verleden wel eens over nagedacht. Namelijk dat er bij het geven van commentaar bij een schaakpartij zoveel symbolen zijn (volgens mij begon dat allemaal met de Schaakinformator), maar dat er geen symbool is voor het opgeven na het aanraken van een stuk (van jezelf of van de tegenstander).

  Ik heb een voorstel: een handje met daarna het veld waar het betreffende stuk zich bevindt.

 3. Avatar
  Johan Hut oktober 11, 2015

  Je kunt er ook gewoon tekst bij zetten.

  Verliezen door tijdsoverschrijding wordt ook niet altijd aangegeven, al zie ik daar wel eens (time) staan.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.