Appelmoes

In de Driesmailpudding, die zich heden ten dage via appjes openbaart, werd de wedstrijd een offday genoemd voor de Spassken. Ondanks het appel dat voor de wedstrijd werd geblazen en waar in eerste aanvang tot aan Amsterdam gehoor aan werd gegeven, zal de rest van het weekend door een mand zure appels heen gebeten moeten worden. Wat er mis ging verwoordde onze trotse 6e bordspeler luid en duidelijk. “Verloren. Maar ik won. De rest sukkels”. Tja, daar kunnen we het dan weer mee doen. Van het latere “Matig vandaag. Net het Nederlandse elftal. Geen vlammen” word je ook niet vrolijker. Maar gelijk heeft de 6e bord debutant wel. Voor zijn partij kunnen we de appel wegdragen want hoewel de verdediging van de zwartspeler niet helemaal vlekkeloos was, kan de partij zonder enige twijfel aangemerkt worden als meest overtuigend werkje van de middag.

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.