Dubbelschaak verliest van Dordrecht

Het zit Dubbelschaak vooralsnog niet mee in de 2de klasse van de KNSB. Werd vorige wedstrijd onnodig verloren van HMC, deze keer stond er op het eind van de middag 3-5 op het scorebord en daarmee had ook Dordrecht als tegenstander niets te klagen. In het algemeen worden de partijen prima opgebouwd, maar raakt de concentratie wat verloren naarmate de partij vordert.

Er wordt natuurlijk al gefilosofeerd waar dit nu aan kan liggen en een veel gehoord argument is dat verschillende Dubbelschakers te weinig schaken. Wel… zelf denk ik dat het misschien aan de conditie ligt. Daarom stel ik voor dat we met het eerste team wekelijks gaan hardlopen met als streven op aan het eind van het seizoen de 10 km binnen het uur afgelegd te hebben. Dat moet zich wel vertalen in betere prestaties achter het schaakbord. Wie doen mee?

Voor de rest van het verslag zie hier.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.