Tweede ronde Promotieklasse NOSBO

Vooraf een woord van dank aan de competitieleider van de NOSBO tevens wedstrijdleider bij Hoogeveenchess. Daar schijnen nogal klachten zijn omdat de amateurs slechts 7 ipv 9 wedstrijden spelen. Het komt dan ook goed uit dat er op de vrijdag voor Hoogeveenchess een ronde is gepland. Hebben toch een flink aantal spelers een achtrondig toernooi. Helaas heeft Frans het niet voor elkaar gekregen dat de behaalde punten meegenomen mochten worden naar het toernooi. Dat smetje maakt hij volgend jaar beslist goed.

Een compliment aan de verenigingen. Van de drie wedstrijden op vrijdagavond kon ik al vijf verslagen vinden.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.