Hoogeveen dag 2

Op de tweede dag in Hoogeveen startten de beide tweekampen. Jorden van Foreest tegen Jan Timman jong tegen oud dus en Anna-Maja Kazarian tegen Sopiko Guramishvili. Dat is jong tegen jong. Voor verslaglegging van deze tweekampen verwijs ik naar de site van Hoogeveen en ook op Schaaksite.nl zullen er zeer waarschijnlijk partijbesprekingen volgen. Jorden is immers medewerker van deze site. Ik volsta met te zeggen dat de partij tussen beide heren in ieder geval zeer vermakelijk was. Het werd remise en dat was gezien de wisselende kansen zowel winst als verlies voor de heren.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.