Bekerwedstrijden in de NOSBO

Afgelopen week werden zowel de NOSBO als de KNSB-wedstrijden gespeeld. Zoals gebruikelijk bij bekerwedstrijden kom je vele verrassingen tegen.

Assen – Spassky’s 1-3

Vorig seizoen verloor Assen verrassend van de Spassky’s. Dat wouden ze niet weer laten gebeuren en ze traden dit keer dan ook op volle sterkte aan. Inclusief de van Sissa overgekomen Geon Knol. Genoeg voor onze reporter om eens bij Assen te gaan kijken. In de reguliere competitie laat ik daar weinig mijn gezicht zien. Enerzijds omdat ik elders meerdere wedstrijden gelijktijdig kan bewonderen en anderzijds omdat ze zelf voor zeer goede verslagen zorgen. Daar hebben ze de schaakreporter niet voor nodig.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.