20e Cultural Village Schaaktoernooi

Over een week is de 20e editie van het Cultural Village Schaaktoernooi volop van start in wereldschaakdorp Wijk aan Zee.

Met een, naar mijn uiteraard niet geheel objectieve mening, prima en gemĂȘleerd deelnemersveld. De organisatie is er zeker gelukkig mee twee dames te mogen verwelkomen.

Het worden weer 10 mooie schaakdagen in Wijk aan Zee. Uiteraard het toernooi zelf; maar ook de "randzaken" zijn ons dierbaar. Heel Wijk aan Zee zal het weten: er wordt huis aan huis een prachtige flyer verspreid. Verder zal op vrijdagavond om 19:30 in café de Zon de documentaire "Wijk aan Zee, schaakdorp van de wereld" worden vertoond en geeft op zaterdag 21 November vanaf 14:00 IM Robert Ris een simultaan tegen (school)jeugd. De afsluiting zal nog lang nagalmen in ons dorp: het Gemengd Mannenkoor WazMank zal rondom de prijsuitreiking enkele mooie (schaak)liederen ten gehore brengen. Deze zaken zijn mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze Dorpsgenoten. Komt het zien, komt het horen. En volg in ieder geval de partijen op www.ssij.nl.Wij kijken uit naar een memorabel toernooi!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.