Hoogeveen en KNSB-beker

In de KNSB-bekerwedstrijd tussen Hoogeveen en de Groninger Combinatie kwam laatstgenoemde er met een blauw oog van af. Hoogeveen is dit jaar voor het eerst gepromoveerd naar de KNSB, maar vorig jaar als NOSBO-bekerkampioen deden ze al mee in de KNSB-beker. Daar zorgden ze voor verrassingen. Ze werden toen uitgeschakeld door Philidor Leeuwarden. Die wilden niet op een dinsdagavond naar Hoogeveen komen, waarop Hoogeveen zei: dan gaan jullie maar verder.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.