Stem op Anne Haast als Tilburgs Sportvrouw van het Jaar

Stem: help Anne om Sportvrouw van het jaar te worden

Het Brabants Dagblad houdt verkiezingen voor Tilburgs sportvrouw en -man van het jaar. Één van de kandidaten is Anne Haast, die onlangs haar 2e en laatste IM-norm binnenhaalde. Help Anne om de verkiezingen te winnen! Wees er snel bij, want de verkiezingen sluiten op dinsdag 8 december om 12:00 uur.

Breng uw stem uit via: www.bd.nl/sport/2.7640/sportverkiezing.

Anna-Maja Kazarian

Intussen kan er ook nog gestemd worden op Anna-Maja Kazarian als Haags talent van het jaar: denhaag.com/nl/topsport/sportgala#categorie-talent

2 Comments

  1. Avatar
    coenj december 05, 2015

    Dat klopt Aard, maar de verkiezing is nu eenmaal op dit moment en niet in januari. Daar veranderen we niks aan; het enige dat we kunnen doen is Anne (en Anna-Maja) steunen door op hen te stemmen. Zo’n titel is toch weer een stukje promotie voor de schaaksport.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.