Zo kunt u het MEC steunen

Hoe kunt u het Max Euwe Centrum steunen?

Hieronder enkele opties. Hopelijk wilt u deze opties binnen uw club promoten.

Donateur worden

Als u donateur wordt ondersteunt u het Max Euwe Centrum en krijgt u twee keer per jaar onze Nieuwsbrief. De gemiddelde donatie was de afgelopen jaren rond de € 30,00 per jaar.

Vriend van Euwe worden

Wilt u een groot bedrag (meer dan € 100,00 per jaar) doneren dan kunt u Vriend van Euwe worden. Omdat het Max Euwe Centrum een Cuturele ANBI is, mag u het gedoneerde bedrag voor 125% aftrekken van de belasting! De donatie moet dan wel vastgelegd worden in een akte, die wij kunnen leveren. Er hoeft geen notaris aan te pas te komen.

Sponsor worden

Wilt u als particulier of bedrijf activiteiten van het MEC financieel ondersteunen, dan kan dat ook. Onze Nieuwsbrieven, trainingen, exposities of jaarlijkse Pleinfestival zijn activiteiten waar sponsors hun naam aan kunnen verbinden.

Sponsorkliks

Koopt of boekt u op internet wel eens bij Bol.com, HEMA, Bookings.com, V&D, MediaMarkt, Hotels.com, KLM, Wehkamp, etc.? In dat geval kunt u via Sponsorkliks het Max Euwe Centrum ondersteunen. Links op onze homepage staat een link naar Sponsorkliks. Als u via deze link naar een webwinkel gaat en daar iets koopt, dan krijgt het MEC een percentage van de aanschaf. Kijk op onze site welke winkels meedoen aan sponsorkliks. Het zijn honderden ketens!!

Euwepas

Een nieuw idee is de Euwepas. Door aanschaf van de Euwepas ondersteunt u het MEC terwijl u bij diverse bedrijven korting kunt krijgen. Schaakbedrijven zoals Het Paard en DGT, maar ook alle ondernemers op en rond het Max Euweplein hebben aangegveen mee te doen. Op onze website publiceren we de concrete aanbiedingen die verbonden zijn aan de Euwepas. Een dagje Amsterdam kan u veel geld schelen als u gebruik maakt van de Euwepas! We werken dit plan nog uit, maar hopen zo snel mogelijk de Euwepas te kunnen presenteren.

Vriendenloterij

Talloze Nederlanders spelen mee in de Vriendenloterij, maar weinig deelnemers weten dat ze een goed doel kunnen ondersteunen.

Het Max Euwe Centrum is één van de goede doelen die u kunt ondersteunen. Dus als u een lot heeft bij de Vriendenloterij, vragen wij u het volgende te doen, het kost slechts een minuut!

[1] Bel 0900-3001400 (optie 4)

[2] Geef door dat u voor de stichting Max Euwe Centrum wilt spelen

Een kleine moeite, die het Max Euwe Centrum per deelnemer tientallen euro’s per jaar op kan leveren.

Uiteraard zouden wij het op prijs stellen als u ook familie, vrienden, collega’s, clubgenoten of buren weet te enthousiasmeren om te bellen.

Meer informatie over deze mogelijkheden om het Max Euwe Centrum te steunen kunt u op onze website (www.maxeuwe.nl ) vinden onder de button “Steun ons”, onderaan op de homepage.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.