Bijzondere schaaktafel reist af naar Groningen

Het leek wel ‘Tussen Kunst & Kitsch’. Het televisieprogramma waar allerhande waar door het publiek wordt aangedragen en waartussen soms als in een droom een van Gogh of een schets van Rembrandt opduikt. Voor de denksportdag Rotterdam j.l. september had de organisatie ook een oproep geplaatst. Weliswaar niet voor belangrijke televisieopnamen maar voor een kleinschalige nevenactiviteit op de denksportdag, een klein 2e hands denksportspullenmarktje. De meest bijzondere objecten zouden – na voorafgaande inspectie – ook op de website van het evenement worden aangeboden.

Lees meer

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.