Back Home: een solide 3-5

Op 12 december reed ik met mijn Hands Wet on the Wheel (© Radar Love) met grote snelheid naar Amsterdam om mij te begeven in de Twilight Zone. Die dag vierde een van mijn favoriete bands – Golden Earring – zijn 50-jarig jubileum in het vak. Dus mocht het team het dit keer doen zonder de bezielende leiding van hun Captain. En dus laat ik het met dit intro hier ook verder bij, want anderen kunnen beter beoordelen wat zich bij deze wedstrijd afspeelde. Ik ga verder onder in het feestgedruis, wat overigens een uitermate leuke avond was.

Het verslag is van Marcel Boel, waarvoor hulde.

De thuiswedstrijd van het 2e team tegen S.G. Max Euwe 2 moesten we zonder onze teamleider proberen. Henk V. prefereerde, misschien wel terecht, een concert van een van zijn favoriete bands, boven het de hele dag een beetje rondlopen tussen de borden en het zetten van een handtekeningetje of twee, om te eindigen bij de shoarmatent voor een half-om-half schotel. Op vrijdagavond ontvingen we een afzegging van Reint: hij was ziek, te ziek om aan het bord te verschijnen. Na wat telefoontjes en een uurtje chatten besloten we Cees Beekhuis uit Londen te laten overvliegen en een kansje in de KNSB te geven. Dat zal hem leren, dachten we nog…

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.