Koplopers falen niet

En weer een mooie ronde voor de noordelijke teams. Sissa blijft leiden in de Meesterklasse door een nipte uit-overwinning op HMC Calder (5,5-4,5). De strijd tussen de beide achtervolgers Kennemer Combinatie en En Passant leverde een overwinning op voor En Passant.

In de eerste klasse A blijft de Groninger Combinatie ook op koers door en ruime overwinning op de tot dan nummer twee Dr. Max Euwe (7,5-2,5). Groninger Combinatie staat nu twee match punten en 12,5 bordpunt voor op de nieuwe nummer 2. En in de tweede klasse A heeft ook Assen zijn leidende rol verdedigd door een 4,5-3,5 zege op de nummer laatst MSV.

Daarnaast hebben onze zorgenteams voor het eerst punten gehaald. Haren/Oostermoer in klasse 3A haalde een gelijkspel tegen de koploper Schaakwoude en in 3B won Hoogeveen voor het eerst. Almere werd met 5-3 verslagen.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.