Noteboom verwelkomt eerste grootmeesters

De aanmeldingen stromen inmiddels lekker binnen. We hopen dit jaar wederom boven de magische 300 deelnemers grens uit te komen. Wie wil z’n vorm uit Wijk aan Zee nou niet demonstreren in Leiden? Nog maar ruim 3 weken te gaan en dan is het zover. Deze week meldde zich de Russische Grootmeester en oud-winnaar Oleg Korneev. Hij wist het toernooi 11 jaar geleden op zijn naam te schrijven, en zal ook dit jaar een serieuze gooi naar de titel doen. Hem wacht de nodige concurrentie, met name van Benjamin Bok. Benjamin maakt momenteel een ontwikkeling door die vergeleken kan worden met die van Daniel Noteboom in zijn tijd. Het toernooi staat nog niet op zijn palmares, maar ik vermoed dat dit niet lang meer zal duren. Helaas is 4-voudig winnaar Predrag Nikolic verhinderd, maar de LSG-honneurs worden waargenomen door gevaarlijke outsiders zoals Pijpers, Sprenger en De Jong. Voor meer informatie verwijs ik graag naar de toernooisite; www.lsg-leiden.nl/noteboom. Het belooft weer een mooi toernooi te worden, mis het niet!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.