Nick Schilder schaakt tegen leerlingen basisschool

Nick Schilder opende vanmiddag de derde ronde van het Tata Steel Chess Tournament. Na afloop speelde hij achter de schermen partijen schaak tegen leerlingen van de Montessorischool Beverwijk. Die waren blij verrast toen ze zagen dat Nick op bezoek was en helemaal verbaasd dat ze ook nog tegen hem mochten schaken.

De 30 leerlingen namen deel aan een van de workshops die de Gemeente Beverwijk samen met Tata Steel organiseert tijdens het Tata Steel Chess Tournament. Het staalbedrijf heeft “Future Generations” als thema van zijn omgevingsbeleid.

Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com. Het toernooi is ook te volgen via Twitter (@TataSteelChess) en Facebook (TataSteelChess).

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.