Ontmoet Judit Polgar!

Hebt u altijd al eens met Judit Polgar willen praten? Die kans krijgt u zaterdag in Wijk aan Zee! Een lang gesprek zal het niet worden, maar vanaf 15.45 uur signeert ze haar boeken in café De Zon, naast De Moriaan. U zult dan natuurlijk wel minstens een van haar boeken moeten kopen, of als u dat al hebt gedaan, uw exemplaar meenemen.

De boeken worden gepresenteerd als leerboeken (‘Judit Polgar teaches chess’) en de hoofdstukken zijn ook wel thematisch ingedeeld, maar tussen de partijen door staan ze vol met autobiografische verhalen. Dat mag je ook opmaken uit de titels:

deel 1: How I beat Fischer’s record

deel 2: From GM to Top Ten

deel 3: A game of Queens

Dat de boeken veel foto’s bevatten, is logisch. De boeken zijn uitgevoerd met een harde kaft. Deel 1 en 3 kosten 25 euro, deel 2 kost 30 euro.

De foto hiernaast is gemaakt door Dirk Jan ten Geuzendam.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.