Noteboom countdown

Terwijl ze in Wijk aan Zee aan het voetballen gingen, kregen GM’s Bok en Korneev intussen gezelschap van Mitran (Roe) en Ikonnikov. Het wachten is nog op enkele Leidse regio GM’s, al helpt het niet dat er dat weekend ook in de Bundesliga gespeeld wordt. Eerst de sjoemelsoftware, nu dit… onze eigen Nikolic, 4-voudig winnaar, moet zich daarom excuseren. Geen vijfde titel voor hem dit jaar. Wie o wie gaat er dan met de eer strijken? Nog 18 dagen, en dan weten we het antwoord. Reeds aangemeld, of van plan om u aan te melden? Vergeet uw clubgenoten dan niet. Met minimaal 4 spelers van dezelfde club ding je automatisch mee naar de clubprijs, een heerlijke Noteboom-taart op jullie clubavond. Vraag maar eens in Den Bosch hoe lekker die is. Meer info: www.lsg-leiden.nl/noteboom. Graag tot ziens op vrijdag 5 februari, in Corpus. We hebben er zin in!

2 Comments

 1. Avatar
  Kees Schrijvers januari 20, 2016

  Noteboom heeft sinds kort een eigen pagina op Schaaksite. De komende weken hevelen we eerder geplaatste bijdragen daar naar over.

 2. Avatar
  De Bock januari 21, 2016

  Anthony Mitran Brasschaak 2018 A 2096

  Waarom wordt deze man speciaal vermeld?

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.