Spannend middagje in Denksportcentrum

De dag voor Valentijnsdag werd er weer gespeeld in Groningen en omgeving. De zesde ronde van de KNSB-competitie stond op het programma. Deze ronde waren er liefst 6 van de 11 NOSBO-teams aan het werk in het Jannes van der Wal Denksportcentrum (DSC) aan de Oliemuldersweg.

De mist bleef deze dag lang hangen. Toen ik rond twaalf uur vertrok was het mistig. Onderweg brak de zon door en de omgeving fleurde daar zo zeer mee op dat ik eventjes twijfelde of ik wel door moest rijden. Tenslotte kan ik ook rustig om vier uur aankomen voor de echt spannende momenten. Gelukkig voor u (en niet voor mij) begon het direkt daarna ook te regenen. En regen met een temperatuur van 0 graden trekt niet aan om in de natuur te gaan lopen. In de regen en in de zon is toch altijd een rare gewaarwording. Om 1 uur was ik bij de afslag Haren en besloot ik eerst langs te gaan bij het Haren Postillion challengertoernooi in, hoe kan het ook anders, het Postillionhotel direkt naast de afrit.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.