eFXO Apeldoorn wint thuis van DSC Delft

Afgelopen zaterdag scoorde eFXO Apeldoorn twee nuttige matchpunten in de strijd om promotie. DSC Delft had tot dusverre nog geen wedstrijd verloren. Beide teams traden met enkele invallers aan, maar het ratingverschil was simpelweg te groot.

Thomas Beerdsen opende de score door passief spel van Smaranda Padurariu af te straffen. Dit werd al snel gevolgd door Tom Meurs, die slechts 18 zetten nodig had tegen Talitha Munnik. Arthur van de Oudeweetering bracht de tussenstand op 3-0 door winst op Jaap Flohil.

DSC Delft redde de eer aan de topborden. Zowel mijn opening tegen Joost Michielsen als die van Max Warmerdam tegen Chiel van Oosterom mislukten volledig. Zelf blijk ik nog ergens remise gemist te hebben, maar de Delftse meesters brachten de stand terecht op 3-2. Marcel Boel stond tussendoor slechter, maar hield het hoofd koel en haalde een nuttig halfje tegen de verrassend sterk spelende Jouke van Gosliga.

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.