Bunratty Chess in Ierland

In Ierland vindt al jaren op rij het zogenaamde Bunratty Chesstoernooi plaats.

Een paar Brabanders uit ‘Kempenland’ (onder de rook van Eindhoven) zijn hier al een tijdje ‘vaste klant’ in een van de subtoernooien. In de ‘Masters’ treffen we wel de nodige cracks aan, waaronder de GM’s Jones, Short, Korneev, Hebden, Williams Wells en een aantal IM’s. Het toernooi dat gekenmerkt wordt door gezelligheid en gastvrijheid is al drie ronden onderweg. Voor de livepartijen kunt u hier terecht.

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.