Pathena NK Jeugdschaken 2016 – 3e editie

NK-ABC

Stichting Pathena organiseert voor de 3e keer het Nederlands Kampioenschap ABC, in samenwerking met de gemeente Rotterdam en de Koninklijke Nederlandse Schaakbond.

Ook dit jaar is de speellocatie gelijk aan voorgaande twee edities, namelijk in het Topsportcentrum Rotterdam, gelegen vlak naast voetbalstadion “De Kuip”.

Vanaf 29 april t/m 7 mei 2016 is dit het strijdtoneel om de titel Nederlands Kampioen(e) in de leeftijdscategoriën t/m 14, t/m 16 en t/m 20 jaar.

In navolging van voorgaande successen zullen ook dit jaar alle partijen van het NK LIVE te volgen zijn op onze toernooi website: nkjeugd.pathena.nl/2016/partijen/

Side Events

Tevens zullen verschillende nevenactiviteiten worden georganiseerd voor de jeugd in de Rotterdamse regio en voor begeleiders/deelnemers aan het NK, zoals een zaalvoetbaltoernooi en snelschaaktoernooi.

Bezoek onze toernooi website regelmatig voor meer nieuws en updates: nkjeugd.pathena.nl/2016

Pathena Open

Op dezelfde locatie als het NK-ABC zal in de avonduren de 2e editie van het Pathena Open 2016 plaatsvinden.

Dit volwassen toernooi is open voor iedereen en zal op dezelfde live borden worden gespeeld van 30-4 t/m 6-5 tussen 19:30 en 23:00.

Voor inschrijving en meer informatie: open.pathena.nl

Over Redactie Schaaksite

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht door Kees Schrijvers. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.