Inschrijving 43e Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) is geopend

De inschrijving voor het 43e Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) is geopend! Dit jaar van 3 t/m 5 juni, net als vorig jaar in het Utrechts Stedelijk Gymnasium. Hoofdsponsor is opnieuw de Landelijke Belangen Vereniging. Wij hopen op net zo’n mooie editie als in 2015.

Net als altijd wordt het OKU in 3 groepen (<1600, 1500-1900 en >1800) gespeeld. Ook is het SGS-kampioenschap weer geïntegreerd. Op vrijdagavond ontvangen we de SGS-bekerfinale. Byes zijn uiteraard mogelijk. Omdat we vorig jaar snel vol zaten, kijken we of er nog extra capaciteit te creëren is. Het verstandigste is echter om tijdig in te schrijven. Daar slaapt de organisatie ook beter van 🙂

Natuurlijk is er weer een prima prijzenfonds, zowel in geld als in natura. We zorgen weer voor live-uitzending van de belangrijkste partijen. Niet meespelen, maar helpen in de organisatie mag natuurlijk ook. Open sollicitaties zijn welkom.

De komende tijd zullen we het nodige nieuws brengen. Er zijn nog wat creatieve ideeën gelanceerd waar we goed naar gaan kijken. Vragen? Neem dan contact met mij of een andere organisator op. Zie de website voor contactgegevens.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.