eFXO Apeldoorn wint van Voerendaal

Afgelopen zaterdag won eFXO Apeldoorn met 7,5–2,5 van Voerendaal. Traditiegetrouw doet Artur Jussupow ieder seizoen een keer mee en afgelopen weekend was het weer eens zover. Van uitvoerige partij-analyses op de zaterdagavond tot jeugdtraining op zondagmiddag: er gaat altijd een mooie stimulans vanuit voor het Apeldoornse schaken. Voerendaal kwam niet zo sterk op en derhalve werd de wedstrijd nooit echt spannend.

Sjef Rijnaarts ging verder waar hij voor zijn vaderschapsverlof gebleven was en staat dit seizoen nog altijd op een 100%-score. Zijn tegenstander Christian Braun is IM en de opening ging mis, maar de stelling was gecompliceerd en met creatief spel wist Sjef de partij razendsnel naar zich toe te trekken. Hetgeen een teamgenoot vol ongeloof deed verzuchten: "Ik ga ook een kind maken!"

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.