Digitale Nieuwsbrief is uit!

Enkele jaren geleden hebben we op internet een aantal Nieuwsbrieven Extra gepubliceerd waarin met name aanvullingen en extra materiaal stond waarvoor geen ruimte meer was in de papieren Nieuwsbrief.

We willen vanaf dit jaar de draad weer oppakken en op deze manier ook wat vaker van ons laten horen. We gaan twee keer per jaar een digitale Nieuwsbrief uitgeven, naast de twee papieren edities die in juni en december verschijnen.

Naast informatie van het MEC zelf, hebben we nog veel meer leuke artikelen. Minze bij de Weg komt terug op het artikel over openingsnamen, met name door meerdere ingezonden reacties over het Van Ruisdonk-gambiet. Florian Jacobs heeft weer diverse boeken gerecenseerd. Bart Stam verhaalt over de training van Artur Jussupow. Peter Hoomans heeft de een twee laatste grootmeesters enkele vragen gesteld. Bestuurslid Jeroen van den Berg vertelt het verhaal over de unieke winstpartij tegen Magnus Carlsen die hij en Fred Teeven behaalden. Van Juan de Roda Husman kregen we een bijzondere foto uit 1976.

De Nieuwsbrief is te lezen of te downloaden op www.maxeuwe.nl

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.