Kampioenschapsfobie Spassky's?

Dat is de grote vraag. Gezien alle discussies via de mail in de aanloop voor het duel tegen Almelo, lijkt deze vraag gerechtvaardigd. Uiteindelijk moest Rolf eraan te pas komen, om door middel van de notulen van een ALV te discussie te beslechten. Het lijkt strijdig met de filosofie van de Spassky’s, maar ‘kampioenschap’ en ‘promotie’ zijn toch woorden die de Spassky’s aan hun vocabulaire toe mogen voegen.

In theorie waren we eruit, maar de mentale blokkades bleken in de wedstrijd tegen Almelo nog ruimschoots aanwezig te zijn. Uiteindelijk blijken de reserves van Philidor Leeuwarden de geschikte psychiaters om ons van onze fobie af te helpen. Of hebben zij een verborgen agenda? Hebben zij zo lang ingepraat op de mensen uit Kampen, zodat zij gingen winnen tegen De Twee Kastelen om zo de fobie in de laatste ronde in Buitenpost weer nieuw leven in te blazen. (Duidelijk is wel dat Haren wel wat geestelijke steun van ons kan gebruiken!)

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.