De definitie van een Eikel

Grote verschillen zul je altijd houden. Bij het eerste team speelde onze Kleine Beer tegen voormalig tv-persoonlijkheid Terror Jaap. Die kon je niet over het hoofd zien, maar onze Thomas was niet onder de indruk. Net als de IJsberende Kabatianski, die volgens de officiële metingen van André Huis in ’t Veld er een strak schema op nahield, maar er niet warm of koud van werd. De temperatuur in de zaal steeg wel naar een bedenkelijk niveau, wat niet door iedereen gewaardeerd kon worden. Daar heeft de een meer last van dan de ander, ook weer een verschil.

Maar ook het tweede team had met grote verschillen te maken en dat zie je al op het eerste bord. Theo Visschedijk als invaller speelde tegen Roderick Loeber, die meer dan 400 ELO-punten hoger wordt ingeschat. Dat zegt niet altijd wat zal later blijken. Maar SSC 1922 was sowieso al op volle sterkte naar Apeldoorn gekomen want het gemiddelde lag 100 punten hoger. Toch zijn er veel kansen door ons om zeep geholpen. Waar het de vorige wedstrijd ons enorm voor de wind ging, hadden we deze ronde niet het geluk aan onze zijde. Maar als je het over het geheel bekijkt hebben we er uiteindelijk wel het maximale uitgehaald. Zal het Henk-gehalte dan toch te veel geweest zijn met beide Henken aanwezig?

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.