Anish Giri speelt simultaan in Brussel

In zijn eerste optreden sinds het Kandidatentoernooi speelt schaakgrootmeester Anish Giri, tevens ambassadeur van het Tata Steel Chess Tournament, vanmiddag een simultaan in Brussel. Hij neemt het op tegen 25 medewerkers van de Europese Commissie. De simultaan van Giri vindt plaats bij de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de EU. Tata Steel verbreedt hiermee de traditie van het Torentje Schaak Simultaan in het parlementsgebouw in Den Haag.

Twee dagen na het Tata Steel Chess Tournament neemt een van de grootmeesters uit de Tata Steel Masters het op tegen schaakspelers uit parlementaire kringen. Dit jaar was dat wereldkampioen Magnus Carlsen.

De 79e editie van het Tata Steel Chess Tournament vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 29 januari 2017.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.