Nederlands Kampioenschap Snelschaken voor clubteams 2016

Ter ere van het 80-jarig bestaan organiseert JSV SISSA te Groningen op zaterdag 9 april 2016 het Nederlands Kampioenschap Snelschaken voor clubteams 2016. Maximaal 44 teams zullen op deze dag in 17 ronden Zwitsers de strijd met elkaar aangaan. De winnaar zal naar huis gaan met 800 euro aan prijzengeld en mag zich een jaar lang "Nederlands Kampioen Snelschaken voor clubteams 2016" noemen. Het toernooi zal worden gehouden in het Jannes van der Wal Denksportcentrum te Groningen.

Op deze website vindt u alle informatie omtrent het evenement.

Een compleet overzicht van alle details vindt u onder hier: Informatie

U kunt zich hier voor het toernooi inschrijven.

De meest actuele deelnemerslijst: Deelnemerslijst

Wees snel!

2 Reacties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.