Laatste ronde KNSB

De laatste ronde en waar ga je dan naar toe. De keuze was beperkt dit keer. Slechts drie van de elf teams speelden een thuiswedstrijd. Het was zelfs een KNSB-ronde zonder Denksportcentrum. Hoogeveen speelde thuis om de eer tegen nummer laatst ENO. Beide teams waren al gedegradeerd. HSP/Veendam kreeg Sneek op bezoek en misschien zat er nog een derde plaats in. Assen speelde thuis tegen Hardenberg. Zij konden kampioen worden. Ze moesten daarvoor wel even winnen. Het was dus duidelijk waar ik zijn moest.

Ook de Spassky’s stonden bovenaan en konden met winst promoveren. Zij trokken naar Friesland om tegen De Twee Kastelen het kampioenschap veilig te stellen. Groninger Combinatie was natuurlijk al kampioen in klasse 1A. Maar ook Sissa had nog een miniem kansje om kampioen van Nederland te worden. Dan moest En Passant wel verliezen van buurtgenoot BSG.
Lees verder…

Over Redactie Schaaksite

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht door Kees Schrijvers. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.