Boekpresentatie GM Matthew Sadler tijdens 10e BPB Limburg Open

De start van het 10e BPB Limburg Open komt snel dichterbij, nog 8 dagen en dan gaat het feest beginnen. De A- B-groep zitten inmiddels ramvol, in de C- en de Veteranengroep zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Het magische aantal van 500 deelnemers ligt binnen handbereik en zou zomaar eens gehaald kunnen gaan worden.

Mensen die zich niet hebben ingeschreven of te laat zijn, kunnen gezellig langskomen in het zonnige Maastricht. Een activiteit die leuk is voor zowel spelers als bezoekers is de lezing van GM Matthew Sadler en WIM Natasha Regan over hun nieuwe boek: Chess for Life. Dit boek vertelt hoe met name oudere spelers het plezier in het spel kunnen behouden en zich kunnen wapenen tegen de hordes hongerige, jonge spelers. Naderhand zal Matthew aanwezig zijn bij de stand van Schaakwinkel Het Paard om zijn boek te signeren. Het grootste deel zal in het Nederlands zijn, het deel van Regan wordt verteld in het Engels.

Was u toch al voornemens om het toernooi te bezoeken, zorg dan dat u er op zaterdagmiddag vanaf 15:30 bent. Zo kunt u nog mooi even deze lezing meepikken.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.