HSG Open 2016


Het HSG Open vindt dit jaar plaats van vrijdag 17 – zondag 19 juni. We spelen wederom in de fraaie locatie Hotel Lapershoek te Hilversum met gratis en volop parkeerruimte en op loopafstand van het station Hilversum Sportpark. We blijven bij de oude vertrouwde formule met 2 wedstrijden per dag, een 6-rondig Zwitsers toernooi met een A, B en dit jaar ook een C groep. Er is ook de mogelijkheid om een vierkamp te spelen, met 1 wedstrijd per dag.

Het inschrijfgeld is niet verhoogd en er zijn met het hotel speciale arrangementen gemaakt voor overnachtingen en eetbonnen tegen een aantrekkelijke prijs. Alle informatie is te vinden op de toernooisite www.hsgopen.nl/ waar je je ook kan inschrijven. Ook dit jaar weer met deelname van 3 ChessQueens.

Je bent van harte welkom op het toernooi!

Voor de liefhebbers zijn er ook diverse andere schaakactiviteiten in de Schaakzomer van Hilversum:

Ø Hans Ree en Bobby Fischer (Pawn Sacrifice) op zaterdag 11 juni bij het Filmtheater Hilversum

Ø Kroegtoernooi op maandag 13 juni in Café Dudok

Ø HSG Jeugdtoernooi op Pinetum Blijdenstein op zondag 26 juni

Ø Zomerschaak op donderdagavonden in café Dudok

Met vriendelijke groeten,
Henk Cornelissen
Toernooidirecteur HSG Open 2016

Over Redactie Schaaksite

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht door Kees Schrijvers. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.