1900 euro voor Schaken tegen Kanker!

De acties voor Schaken tegen Kanker op 31 maart en 6 april hebben 1900 euro opgeleverd voor de 25ste editie van de Roparun.  Het motto van de Roparun is:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Door het Roparun Team van Nationale-Nederlanden Pensioen, in samenwerking met de stichting Het SchaaKKasteeL en de Rotterdamse Schaakbond, werden diverse schaakevenementen georganiseerd in het gezellige en fraaie restaurant The World, dat voor deze activiteiten gratis ter beschikking was gesteld! De evenementen  werden ondersteund met een speciale website Schaken tegen Kanker en met een Facebookpagina.

Er waren toernooien voor jong en oud, de 16-jarige grootmeester Jorden van Foreest gaf twee simultaans en er is een speciaal notatieboekje uitgegeven.

Deze acties voor Schaken tegen Kanker hebben 1900 euro opgeleverd . Dit bedrag komt bij de opbrengsten van  Team 21 Nationale-Nederlanden Pensioen ten behoeve van  de 25ste editie van de Roparun. Dit  werd bijeengebracht door de deelnemers aan de schaakactiviteiten, door de verkoop van notatieboekjes en door sponsorbijdragen. En natuurlijk de inzet van de vrijwilligers niet vergeten.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.