Steun Ruurd van Besouw en de strijd tegen kinderkanker!

Rennen en schaken voor Ruurd

Bij de nu 14-jarige Ruurd van Besouw is in januari 2015 botkanker geconstateerd. Na een jaar van chemokuren en bestralingen was begin december de behandeling afgerond. Helaas kreeg Ruurd tijdens de kerstvakantie hevige pijnklachten en werd hij kort na kerst opgenomen in het AMC. Vrij snel bleek dat er sprake was van meerdere uitzaaiingen en dat de vooruitzichten voor Ruurd allesbehalve positief zijn. Sinds begin januari heeft hij nieuwe chemokuren gekregen en is hij de strijd tegen de kanker opnieuw aangegaan.

Sinds een paar weken kan hij weer staan en voorzichtig met zijn krukken lopen.

Hij probeert zijn oude leventje letterlijk stap voor stap weer op te pakken. Moeder Corine: ‘’Ruurd zit in de 3e klas van het Niftarlake College en zijn klas leeft al ruim een jaar mee met Ruurd. Na een succesvolle deelname aan de Run for KiKa vorig jaar door zijn klas, was deelname dit jaar voor de klas vanzelfsprekend. Datzelfde geldt ook voor zijn oude juffen en meesters van de basisschool Franciscus, zijn hockeymaatjes van MHV en schaakvrienden van schaakclub Vegtlust, alsmede ouders en docenten van het Niftarlake College. Samen met familie en vrienden van Ruurd zijn ze allemaal aangehaakt bij het team ‘Run for Ruurd’ om zo samen te kunnen bijdragen aan de strijd tegen kanker en Ruurd te steunen.’’ Elke euro doet er toe voor de strijd tegen kinderkanker. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.