Einde Cultural Village Schaaktoernooi

Beste schaakvrienden, sponsoren en (schaak)pers,

In overleg met de organisatie van het Cultural Village Schaaktoernooi wil ik u mededelen dat wij ons, door het ontbreken van voldoende draagkracht op korte termijn en in de toekomst, genoodzaakt zien de organisatie van dit mooie toernooi te beëindigen.

Met veel pijn in het hart, dat wel. Het toernooi heeft een lange traditie en heeft de schaakwereld mooie momenten opgeleverd. Een traditie waar we met veel trots op terug kijken. Veel van hen die ooit deelgenomen hebben zien we regelmatig terug in gerenommeerde toernooien over de hele wereld.

Ik wil u allen bedanken voor uw bijdrage aan dit toernooi in welke vorm dan ook. Met een speciale dank aan onze hoofdsponsors waaronder de Gemeente Beverwijk, Kees Schrijvers/Schaaksite, de Stichting Schaakpromotie IJmond en café de Zon. Zonder hen was het überhaupt allemaal niet mogelijk geweest. Verder een speciaal woord van dank aan het Tata Steel Chess Tournament (in de persoon van toernooidirecteur Jeroen vd Berg) voor de steun gedurende vele jaren. Maar ook dank aan onze persoonlijke sponsors en de hotels in Wijk aan Zee.

Het Cultural Village Schaaktoernooi, in 1987 begonnen als Sonnevanck toernooi, is wel vaker voor enige tijd gestopt. Om toch weer te herrijzen. Wellicht dat dit in de toekomst ook weer mogelijk blijkt.

met vriendelijke groet,
Dennis Krassenburg
toernooidirecteur Cultural Village Schaaktoernooi

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.