Jorden van Foreest deelt met 3 spelers OKU-winst

Het 43e OKU is op weerstandspunten een prooi geworden voor Jorden van Foreest. Hij deelt de eerste plaats, behaald met 5 punten, met Sipke Ernst, Csaba Horvath en de verrassing van het toernooi, Jordy Schouten. Jorden kreeg in de 5e ronde een nederlaag te slikken tegen Sipke, maar stelde in de slotronde orde op zaken. Omdat Sipke met titelverdediger Horvath al vroeg remiseerde, zou de eerste plaats in het OKU zeker gedeeld worden.

De laatste speler die zich bij het trio grootmeesters voegde was Jordy Schouten. Hij had daar wel stalen zenuwen voor nodig in de partij tegen Lars Ootes, waarin beide partijen vol de aanval kozen. Maar hij toonde aan die te hebben en met een rating van onder 2100 is de hoofdprijs delen een zeer knappe prestatie! Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.