6e Amsterdam Science Park Schaaktoernooi: Inschrijving nog mogelijk

Het zesde Amsterdam Science Park Schaaktoernooi vindt plaats van zaterdag 9 juli t/m zondag 17 juli 2016. In het gezellige sportcomplex Universum worden negenrondige toernooien en vierkampen georganiseerd.

Het negenrondig toernooi bestaat uit vier groepen:

Groep A – rating boven 2000

Groep B – 1750 – 2050

Groep C – 1500 – 1800

Groep D – rating lager dan 1550

Daarnaast worden er ook vierkampen georganiseerd:

Dagvierkampen: maandag 11 – woensdag 13 juli.

Weekendvierkampen: vrijdag 15 juli – zondag 17 juli.

De registratie voor het toernooi is geopend.

Meer informatie en inschrijven: www.amsterdamchess.com

Dankzij extra steun van het Amsterdam Science Park kan er worden gerekend op de komst van enkele grootmeesters in de A-groep. De eerste grootmeesters staan al op de deelnemerslijst. Huisvesting in Amsterdam is kostbaar. Mocht u tijdens het toernooi onderdak willen bieden aan een grootmeester, neem dan gerust contact op met de toernooi-organisatie.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.