Open NK Snelschaken op zaterdag 10 september

Schaakvereniging Qonnected viert haar 80-jarig bestaan op feestelijke wijze met het organiseren van het Open NK Snelschaak 2016 op zaterdag 10 september. Het toernooi zal zich afspelen op de Markt in Hardenberg, zodat het goed zichtbaar is voor het publiek.

Schakers uit binnen- en buitenland zullen een gooi doen naar de titel onder muzikale klanken van een DJ en de popformatie Gentlemen. Verder zijn er volop nevenactiviteiten, zoals raindropchess, schaakclinics en simultaanschaak. Het snelschaak is een spectaculair evenement waarbij de schaakelite op onnavolgbare wijze haar kunsten vertoont.

Het publiek kan ervaren dat de schaaksport een flitsend spel is voor jong en oud. Aanmeldingen via email: opennksnelschaak@sv-hardenberg.nl o.v.v. naam en club.

1 Comment

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.