Schaaktraining voor volwassenen via Playchess

Aan de leden van de KNSB (volwassenen)

Beste heer / mevrouw,

De KNSB schaaktrainingen voor volwassenen gaan in oktober 2016 weer van start. We nodigen u uit om ook deel te nemen. Het hoofdthema is dit jaar “ruilen”. De trainingen worden verzorgd door een aantal ervaren schaaktrainers en vinden op Playchess plaats. Per les maken de cursisten kennis met een variant op dit thema. De trainingen worden aangeboden op verschillende ratingniveaus van Elo 1200 tot ca. 2000 in groepjes van 4 tot maximaal 8 personen. De kosten voor een cyclus van vijf trainingen van anderhalf uur bedragen € 70 inclusief een KNSB jaarlidmaatschap Internetschaak met toegang tot Playchess. De trainingen vinden plaats op maandag, woensdagavonden en zondagmiddagen (om de week) in de maanden oktober, november en december 2016. De exacte data vindt u op de KNSB website, zie onderstaande link.
Aanmelden kan tot en met 25 september 2016 via het aanmeldformulier op de KNSB website.
www.schaakbond.nl/internetschaak/internettraining-volwassenen

Dit jaar zullen naast de trainingen ook een serie filmpjes “Begrijp wat u doet” door Herman Grooten worden verzorgd. Informatie hierover volgt later deze maand via de KNSB website.

Met vriendelijke groet,
Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.