BSG kent goede start competitie

De eerste wedstrijd van afgelopen zaterdag is hopelijk een voorbode van de rest van het seizoen. Caissa, de nummer drie op rating in de poule, werd redelijk makkelijk opzij gezet. Laatste keer dat we elkaar tegen kwamen was ruim 6 jaar geleden, toen waren de Amsterdammers nog te sterk.

De statistieken vooraf: Caissa deed het zonder Hans Ree en Michael Wunnink, voor hen vielen Rob Bodicker en Jack Blanchard in, bij BSG viel Jesper de Groote voor Ton van der Heijden in.

De middag begon vredelievend met remises op de borden 2, 8 en 9, maar daarna volgenden er 5 overwinningen op rij voor BSG. Als eerste werd de Amsterdamse Rob-hindernis genomen. Op bord 5 versloeg Frank Erwich van Rob Bodicker. Frank kwam al plezierig uit de opening en we komen er in op zet 19: Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.