Meld je aan voor Haarlemse Meesters Open

Na een succesvolle eerste editie in 2015 vindt deze herfstvakantie (15 t/m 23 oktober) het tweede Haarlemse Meesters schaaktoernooi plaats.

Naast een gesloten meestergroep, waarin meesternormen zijn te behalen, is er opnieuw een open toernooi waar behalve € 750 voor de winnaar ook promotie naar de meestertienkamp van 2017 op het spel staat. Heb jij je al aangemeld?

Nu aanmelden

De winnaar van vorig jaar, IM Manuel Bosboom, verdedigt in het Stedelijk Gymnasium zijn titel. Op papier is HWP’er Jaap de Jager favoriet voor de eindzege, maar hij zal er vooral op gebrand zijn om evenals vorig jaar een meesternorm in de wacht te slepen. Tot de tien deelnemers van de meestergroep behoren ook de dames Alina l’Ami, Anna Warakomska en Nargiz Umudova.

De partijen uit de hoofdgroep zullen dagelijks live te volgen zijn via de website www.haarlemse-meesters.nl, maar publiek is in het Stedelijk Gymnasium (Prinsenhof 3 in het centrum van Haarlem) ook meer dan welkom.

Met vriendelijke groet,
Paul Tuijp en Frits Welling
Toernooiorganisatie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.