Hing Ting Lai wint twintigste editie van het OGD Rapidschaaktoernooi in Delft

Titelverdediger Hing Ting Lai heeft de twintigste editie van het OGD Rapidschaaktoernooi gewonnen. In een sterk bezette A-groep bleek zijn remise in de slotronde tegen Demre Kerigan voldoende om de concurrentie voor te blijven.
In de B-groep was Carlos Preuter de sterkste. Beide winnaars eindigden op een indrukwekkende 6 uit 7.

Het was weer een bijzonder gezellige editie van het OGD Rapidschaaktoernooi. Na jaren van afwezigheid was Daan de la Parra weer aanwezig namens sponsor OGD. Met 4 uit 7 liet hij tevens zien dat hij het spelletje nog niet was verleerd. Samen met de andere 70 aanwezigen werd halverwege het toernooi gegeten. Daarna werd – met wisselend succes – verder geschaakt, waarbij er volgens sommigen een verband bestond tussen de grootte van de door hen genuttigde maaltijd en de negatieve trend van de behaalde punten na deze maaltijd.

Een uitgebreid verslag – inclusief eindstanden – is te vinden op de site van organiserende schaakvereniging DSC: Lees verder…

Met vriendelijke groet,

Ted Barendse (voorzitter DSC)
06-42140566
voorzitter@delftseschaaksite.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.