Daniel Noteboom 80 jaar

Ter gelegenheid  van het 80 – jarig bestaan van schaakvereniging  DANIEL NOTEBOOM te Noordwijk vond op 10 oktober j.l. een simultaan plaats in Space Expo te Noordwijk .De 53 deelnemers  moesten het opnemen tegen de topschakers Loek van Wely en Hans Bohm. De openingszetten werden gedaan door astronaut Andre Kuipers en astronoom Kees de Jager. De happening in Space Expo was uiteraard fantastisch om mee te maken , ook al door de entourage van Space Expo .

En dan nu de resultaten . Loek van Wely maakte gehakt van zijn tegenstanders , alle 26 spelers beten in het stof. Hans Bohm deed het wat rustiger aan , maar ook hij scoorde prima . Van de 27 partijen won hij er 22 en speelde hij 5 keer remise. Een score van 91 %.

Alle foto’s: Zie hier…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.