WinRating november 2016

Met dit freeware desktop programma kun je alle (inclusief jeugd) KNSB ratinglijsten vanaf 1993 bekijken De laatste versie is 5.05 van 28 augustus 2016 met de data van 42728 ratinghouders. In deze versie zijn de door gebruikers gemelde opmerkingen verwerkt. Zo zijn bijvoorbeeld de bondsnummers gewijzigd van 100+ spelers met meerdere bondsnummers.
Disclaimer:  De getoonde data is afkomstig van de door de KNSB gepubliceerde ratinglijsten. De KNSB is echter niet verantwoordelijk voor dit programma. Geef eventuele opmerkingen over ratings, namen, (dubbele) bondsnummers en verenigingen, zoals dit programma die laat zien, via onderstaand E-mail adres door.
Laat me weten of je iets mist of anders wil. Geef a.u.b. aan met welke versie van WinRating je eventueel problemen hebt.
Jan Schut
E-mail je opmerkingen naar: jkschut@home.nl.
De laatste ratings (incl. jeugdratings) zijn de ratings van november 2016
Eisen: WinRating draait onder Windows vanaf Win-98 en later.
Mac gebruikers kunnen WinRating draaien m.b.v. VirtualPc (6.0 en later).  WinRating, inclusief alle spelersdata, is op de volgende regel te downloaden.
Download WinRating setup  (5.8 MB update: november 2016)
 
Installatie: Dubbelklik op winratingsetup.exe.
Er is minimaal 15 MB vrije diskspace nodig.  Indien je al een WinRating versie bezit kun je zonder problemen de laatste versie van WinRating installeren. De oude versie wordt overschreven.
Onbekende uitgever: Microsoft Windows geeft aan dat het programma gemaakt is door een onbekende uitgever. Er kan een certificaat worden gekocht om een bekende uitgever te zijn. Ik ga dit niet doen, het moet een hobby blijven. Klik op de melding om toch te installeren.
Start WinRating door op het  icoontje op de desktop te drukken.
Plannen: Een echte webversie naast deze desktop versie.
 
P.S.: winratingsetup.exe kan na installatie worden verwijderd.
 
Tip: In veel schermen zijn meerdere opties te vinden onder de rechter muisknop.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.